Hvordan tegne en Ici La Lune fyr
Her avslører folka fra Ici La Lune hvordan de tegner sine "søte fyrer" i Adobe® Illustrator®. Modellen for denne er Benoît Plâtre.

Vær så vennlig å registrere at tegningen av Benoît dukker opp naken flere ganger underveis. Dette kan være upassende for barn under, la oss si fem år.

Trinn 1:
Først må du lage en sirkel og velge en fargenyanse som grovt sett står til subjektets hudfarge. Så drar du sirkelen din slik at den blir en oval.
Trinn 2:
For å tegne håret lager du en form omtrent som denne og trekker den ut fra hodet. Du kan gjøre dette ved å benytte Minus Front kommandoen på Objekt-Stifinner menyen.
Trinn 3:
For håret lager du en ny sirkel med en fargeskala.
Trinn 4:
Plassér håret bak hodet.
Trinn 5:
Nå lager du en annen form og endrer på håret til det ligner subjektet ditt. For å lage et øre bruker du rett og slett en oval.
Trinn 6:
Rotér øret og plassér det bak hodet. Så bruker du verktøyet for gjentagelse for å lage et nytt, spesielt hvis subjektet ditt har to ører.
Trinn 7:
Fyren fra Ici La Lune har også nese og her kan du lage en ved å anvende Minus Front kommandoen i fire enkle trinn. Merk at nesene er virkelig små.
Trinn 8:
Plassér nesen i fjeset.
Trinn 9:
For øynene lager du først en sirkel som du så fordreier. For irisen lager du en sirkel og fordreier denne. Ved å maske ut med hvitt kan du gjøre øyet mer levende.
Trinn 10:
Så bruker du verktøyet for gjentagelse for å lage det andre øyet. Ici La Lune gjør oppmerksom på at avstanden mellom øynene fort kan skifte karakterens personlighet.
Trinn 11:
Siden Benoît som er modellen vår bruker briller må vi lage disse også. Lag en sirkel og bruk en lysere farge enn du brukte for huden. Ikke bruk fargeskalaen, men gjør toppen av sirkelen flatere og dra ut bunnen ved hjelp av verktøyet for direkte valg.
Trinn 12:
Bruk verktøyet for gjentagelse for å lage den andre siden av brillene og verktøyet som tegner for å lage rammene.
Trinn 13:
Så putter du øynene på brillene.
Trinn 14:
Her ser du alle elementene som må plasseres i fjeset.
Trinn 15:
Nå kommer spørsmålet om fingrene. Du følger den vanlige tegneseriestilen og lager kun fire. Disse er forlengede ellipser, akkurat som armene. Du setter dem sammen ved å bruke kommandoen for Forening på Objekt-Stifinner menyen.
Trinn 16:
Form kroppen slik du selv ønsker. Føttene består ganske enkelt av to sirkler som blandes med kommandoen Unite på menyen Object > Pathfinder.
Trinn 17:
For å lage brystvortene bruker du den mørkeste nyansen i hudens fargeskala.
Trinn 18:
For å gjøre Benoît til en gutt, unnskyld, en mann, bruker du rett og slett et par sirkelbuer, slik du lagde nesen.
Trinn 19:
For å lage undertøyet tegner du en form lik denne og bruker en blå til hvit skala for å fargelegge.
Trinn 20:
Sjekk vekten og tilpass underbuksene så de sitter perfekt.
Trinn 21:
Sett alt sammen.
Trinn 22:
Og oh la la, oppgaven er utført.
Trinn 23:
Ledelsen for Ici La Lune poserer for Adobe Systems Incorporated.
Trinn 24:
Og bare slik at guttene ikke føler seg oversett; det er en jente.