Vinterferien 2009

Vel, vel – det var vinterferien 2009. Mye av tiden har gått med til å lage hjemmesideområdet som denne bloggen er del av. Også har jeg evaluert diplomoppgavene til tredjeklassingene (MKK Vg3). Kommentarene ligger på >fronter, men ikke karakterene. Jeg må rådføre litt med de andre lærerne – mange har jo jobba på grupper på tvers av klassene. Dessuten er jeg klar med oppgave 2 i kurset mitt på Høgskolen i Bergen (HiB). En skisse til et webdesign – (sjekk ut linken her). Så mye blogging ble det ikke … Kommer sterkere tilbake senere. Sjekk også ut ABC for designere – er ikke kommet lenger enn til ‘g’, men det kommer mer. Andre planer for dette nettstedet er kokebok og spalten «Hagenisser sier det som det er».

Dette innlegget ble publisert i Ikke-kategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *