Barnas dagsrevy

Jeg synes det var på tide at barna fikk tilbake sin dagsrevy i og med Supernytt, fra starten 2010 – det siste året i det første tiåret i det nye millenniet. 40 år etter Falkeklubben, som inneholdt den faste posten «Barnas dagsrevy» kom noen igjen på at dette var og er en god nyhet. Også er det blitt en kjempfin sending; fin grafikk, saklig – ikke nedlatende, ikke angstbitersk – nyhetspresentasjon. Akkurat sånn som vi hadde det på 60-tallet.

By the way … Fjernsynsteateret var også en god idé. Til tross for mye pepper fra generasjoner som er vokst opp etter fjernsynsteateret – kan jeg med hånda på hjertet si at jeg kan min Ibsen, takket være NRK. Kunne kanskje noen snart innse at det er på tide å ta opp igjen den tradisjonen også. BBC har aldri sluttet å produsere Dickens og Austen. Og deres 60-talls versjoner var like … 60-talls som fjernsynstateret i NRK.

Dette innlegget ble publisert i Prate, prate. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *